Λιπαντικά Cyclon

Τα λιπαντικά CYCLON διατίθενται στην αγορά από το 1987, ενώ υπάρχουν πάνω από 200 τύποι λιπαντικών για την αυτοκίνηση για την ναυτιλία, την αεροπλοΐα και για κάθε είδους βιομηχανική χρήση, κερδίζοντας διαρκώς νέους ικανοποιημένους πελάτες και καταναλωτές στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε πάνω από 30 χώρες.
Ο σύγχρονος έλληνας καταναλωτής - αυτοκινητιστής, επιλέγει προϊόντα λίπανσης που κατορθώνουν να συγκεράσουν την κορυφαία ποιότητα με την οικονομική τιμή. Τα νέα λιπαντικά Cyclon υπερκαλύπτουν όλες τις ανάγκες των όλων σύγχρονων κινητήρων, βενζίνης, πετρελαίου, αλλά και αερίου αφού είναι πιστοποιημένα κατά ISO 9001:2008 και υπερκαλύπτουν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές των κατασκευαστών αυτοκινήτων. Τα approvals των διαφόρων κατασκευαστών που διαθέτουν τα λιπαντικά (π.χ. VW, Mercedes Benz κλπ), αλλά και η συνεργασία με μεγάλους οργανισμούς στην Ελλάδα (ΔΕΗ, ΟΣΕ κλπ) και το εξωτερικό είναι η εγγύηση σχετικά με την ποιότητα των λιπαντικών Cyclon.
H διασφάλιση της καθαρότητας του κινητήρα, οι επιδόσεις, αλλά και η οικονομία καυσίμου είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά των λιπαντικών κινητήρων Cyclon

Τελευταία Νέα

Top
 

ID Lube® Check Service

Πρωταρχικό στόχο για την εταιρεία αποτελεί ο ικανοποιημένος πελάτης, και αυτό επιτυγχάνεται τόσο από το εξειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό όσο  και από την ανάπτυξη ειδικών καινοτόμων προϊόντων  και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Στην βάση αυτής της εταιρικής φιλοσοφίας η LPC ανάπτυξε ειδικά για τα λιπαντικά Cyclon,  το ID Lube® Check system το οποίο προσφέρει ποιοτικό έλεγχο όλων των εν χρήσει, σε διάφορες εφαρμογές, λιπαντικών κατόπιν αιτήματος του πελάτη.

Έχει δημιουργηθεί ειδικά για τους βιομηχανικούς και ναυτιλιακούς πελάτες και εστιάζει σε αυτό που οι συγκεκριμένες αγορές χρειάζονται περισσότερο. Την αξιοπιστία.

Το εταιρικό πρόγραμμα ανάλυσης μεταχειρισμένων λιπαντικών

ID Lube ®check έχει την δυνατότητα να προσδιορίσει την μόλυνση ή την ύπαρξη σωματιδίων φθοράς μετάλλων μέσα στο λιπαντικό πριν το πρόβλημα έχει σαν κοστοβόρο αποτέλεσμα την διακοπή λειτουργίας των μηχανημάτων.

Το πρόγραμμα ανάλυσης λιπαντικών εν χρήσει ,IDLube ® check, δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείται η απόδοση των κινητήρων και του μηχανολογικού εξοπλισμού τα οποία αποτελούν «την καρδιά » του πλοίου ,αλλά και του εργοστασίου. Από την ανάλυση δειγμάτων του λιπαντικού σε τακτική βάση, βελτιστοποιείται η διάρκεια ζωής του εξοπλισμού και εξυπηρετείται ο ακριβής προγραμματισμός των εργασιών συντήρησης μηχανών και εξοπλισμού.

id_lube_check